Landelijke Raad van Advies

CMD is bij uitstek een netwerkorganisatie en ons netwerk vragen we met regelmaat wat zij vinden van ons profiel, onze competenties en onze innovaties/ontwikkelingen. Iedere opleiding kent natuurlijk zijn eigen netwerk aan bedrijven en internationale contacten, maar INCMD heeft ook een collectief netwerk: De Landelijke Raad van Advies. Deze Landelijke Raad van Advies bestaat uit 7 senior leden en 2 alumni per opleidingsplaats. Voor meer info zie hieronder.

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) verbindt en vertegenwoordigt een unieke diversiteit aan professionele ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Midden in die transformerende wereld staat de BNO. De belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland verenigt ontwerpers in alle soorten en maten. Dat zijn zowel zelfstandige ontwerpers als ontwerpbureaus, samen een groep van duizenden professionele creatieven. Nagenoeg alle ontwerpdisciplines zijn vertegenwoordigd, en dat maakt de BNO uniek in de wereld.

Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies (DDA) is sinds 2002 de branchevereniging en kennisorganisatie van de digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij de Nederlandse digitale industrie. Zij delen kennis en ervaring. Zij inspireren elkaar én de rest van de wereld met het meest impactvolle werk dat zij voortbrengen. De DDA professionaliseert de relatief jonge en razendsnel groeiende industrie, zonder autonomie en veranderlust in de weg te staan. De DDA is erg gericht op jong talent, vandaar ons gezamenlijk Talentprogramma dat we jaarlijks organiseren voor de 60 meest getalenteerde CMD studenten.

Info.nl

Info.nl is gevestigd in Amsterdam en is een bedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor complexe digitale vraagstukken en ze versimpelt tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen, zodat het digitale eindproduct intuïtief en behapbaar is voor producent én consument. Zij bieden deskundigheid op de kerngebieden van agile productontwikkeling en digitale transformatie. Info.nl vormt een groep veelzijdige en gepassioneerde specialisten, van strategen en ontwerpers, tot engineers en agile projectmanagers. Een bedrijf met passie.

iMMovator

Het iMMovator Cross Media Network is een netwerkorganisatie die zich richt op het versterken van de crossmediasector met de nadruk op innovatie en economisch rendement. Dit gebeurt door kennisdeling, kennisvergaring en het organiseren van contactmomenten tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Vanuit een kleine basisorganisatie worden verschillende projecten, events en publicaties opgestart die innovatie in de media industrie aanjagen.  

ING

Ing is een corporate, een bank, voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Zij willen mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn. Sinds enkele jaren beschikt ING over een eigen ontwerpafdeling waar ook veel CMD’ers rondlopen.

Marcel Janssens

Marcel is een senior servicedesigner werkzaam als ZZP’er bij tal van bedrijven en organsiaties. Vanuit zijn praktijkervaring en werkend met CMD’ers vervult hij zijn rol in de LAR INCMD.

Mijksenaar

Mijksenaar is een internationaal bedrijf dat mensen helpt de weg te vinden. Dat is de reden waarom ze veel moeite hebben gedaan om te begrijpen hoe en waarom mensen de weg kwijtraken hoe dat te voorkomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in architectuur, bewegwijzering, instructies, apps. Jarenlange ervaring heeft kennis opgeleverd wat wel werkt en wat niet. Van kleurcontrasten tot pictogramherkenning, tot lettergroottes en leesafstanden. Het is een ontwerpbedrijf dat verantwoordelijk is voor de weg vinden op luchthavens, musea, transport, ziekenhuizen en pretparken.

Cookiemelding

Cookieverklaring